Ripsipalvelut

Haluatko näyttää huolitellulta heti herätessäsi tai kuntoillessa? Hyvästi varisevat ripsivärit ja taivuttamiset! Ota ripsienpidennykset ja saat juuri sellaiset huolettomat räpsyttimet kuin olet aina haaveillut.

Ripset ovat mustat ja pituuksia on useita 7mm-16mm väliltä. Päätät vain, haluatko luonnolliset vai näyttävät. Tekijämme suosittelevat juuri Sinulle sopivan vaihtoehdon niin kaarevuuden kuin pituuden ja tuuheuden suhteen. Ripsijatkeet liimataan mustalla medikaalisen tason liimalla yksitellen omiin ripsiisi, joten luonnonripsiä ei tarvitse/saa värjätä. Halutessasi saat timantin pisteeksi i:n päälle. 

Allergiat ovat harvinaisia, koska liima ei kosketa ihoa. Jos Sinulla kuitenkin on erittäin herkät silmät tai iho, suosittelemme liiman testaamista ennen laittoa. 

Ripsien laittoon varataan 2-2,5h aikaa ja sen ajan voit vaikka nukkua. 
Ripset pitää huollattaa oman ripsen elinkaaresta johtuen 2-4viikon välein. Silloin pudonneiden tilalle liimataan uusia jatkeita toiveesi mukaisesti. Huoltoja on kolmen pituisia, on helpompi sovittaa aikatauluihisi.  

Ripsien kastumista pitää välttää 24h. Meikin puhdistus tehdään öljyttömillä aineilla hellävaraisesti ja hinkkaamatta. Pese ripset päivittäin öljyttömällä, mieluiten vaahtomaisella puhdistusaineella. Meiltä voit ostaa EcoPharman vadelmavaahtoa tai Lash Loversin omaa puhdistusainetta. 

Klassiset ripset
Meikin poisto ennen ripsitöitä 2€
Uudet klassiset ripset 100€
Klassiset ripset+Kulmien värjäys 115€ 
Klassisten ripsien suunnittelu ja liiman testaus 0€
 
Klassisten huollot
PIKA on nopea muutamien jatkeiden lisääminen, aikaa varataan 30min/32€ 
PERUS on yleensä riittävä, jos käyt huolloissa säännöllisesti. 1h/58€
LUXUS on täyshuolto, jossa ripset tehdään uudenveroisiksi. 1,5h /74€
Ripsien poisto (0,5h) 22€

Muualta huoltoon tulevat varaavat Luxus-huollon.
 
Volyymiripset

Ihanat volyymiripset ovat valloittaneet markkinat, eivätkä suotta! Volyymeista saadaan juuri niin tuuheat ja näyttävät kuin haluat, tai juuri niin luonnolliset kuin haluat. Volyymiripsikuidut ovat kevyttä ja ohutta, ja ideana on liimata 2-5 kuitua yhteen omaan ripseen viuhkamaisesti. Näin yksi oma ripsi moninkertaistuu ja saat ihanan kauniit ripset. Yhden jatkeen putoaminen ei näin ollen ole katastrofi ja yleensä huoltoväli onkin pidempi kuin klassisissa. Pituuksia on 7-16mm ja kaarevuuksia C, CC ja D.  
 
Muistathan ripsien hellän käsittelyn, öljyttömät meikinpoistoaineet ja veden/saunan välttämisen 1vrk laitosta. Huomioitavaa on, että ripset kuitenkin pitää pestä vedellä ja puhdistusaineella päivittäin bakteerien kasvun ehkäisemiseksi. 

Volyymiripset (2,5h) 142€
Volyymiripset ja kulmien värjäys 157€

Volyymien huolto

Pikahuolto (45min) 48€
Perushuolto (1h15min) 69€
Luxushuolto (1h45min) 79€
Ripsien poisto (0,5h) 22€

Muualta huoltoon tulevat varaavat Luxus-huollon!

Hybridiripset
120€/2h15min

Kaunis sekoitus klassista kuitua ja volyymiviuhkoja. Huollot näihin varataan volyymiripsihuoltoina.


 
Dolly’s lashes ripsien kestotaivutus ja värjäys 


Haluatko säästyä aamuisin ripsien taivuttamiselta ja saada silmät säihkymään ilman meikkiäkin? Ripsien kestotaivutus saa ripsesi taipumaan kauniisti ylöspäin ja luo samalla hieman lisää pituutta. Värikäsittely viimeistelee hoidon. Käsittely tehdään uudenlaisilla muoteilla, jolloin ripsien kärjet eivät rullaannu kuten ripsipermanentissa. Tulos säilyy oman ripsen kasvuvauhdista riippuen 4-8viikkoa, jonka jälkeen sen voi uusia. Erinomainen Sinulle, joka et voi käyttää ripsenpidennyksiä tai haluat luopua niistä. Hoitoon menee n. 1,5h. 

*Dolly’s Lash Lifting/ ripsien kestotaivutus ja kestoväri 2h/ 78€
*Kestotaivutus ja kulmien laminointi 2h/125€
 
Magneettiripset 
Magneettiripset avuksi arkeen ja juhlaan! Laadukkaat ripsinauhat asetetaan yläripsien päälle muun meikin ja ripsivärin jälkeen ja laitetaan alamagneetit paikoilleen. Pysyvät menossa kuin menossa mukana. Löytyy useita erilaisia malleja; hillittyjä ja näyttäviä. Hoidoksi riittää pesu ja käyttöikä on noin 100 kertaa.  
 
Magneetti- eyeliner mahdollistaa helpon asennuksen ja käytön jopa ilman alapaloja! Tee silmämeikki valmiiksi, laita lineria ohut kerros aivan ripsirajaan melko leveästi. Anna kuivahtaa ja toista. Sitten laita ripsinauha linerin päälle ja alapalat kiinni, helppoa! Poista ripset liu’uttamalla alapalat sormien välissä pois. Liner lähtee öljypitoisella puhdistusaineella. 
 
Wennberg- magneettiripset 38,- 
magneetti- eyeliner 35,- 
varapalat 6,- 
asennuspinsetit 6,- 
 
Voit varata ilmaisen sovitusmahdollisuuden!