Ripset

Haluatko näyttää huolitellulta heti herätessäsi tai kuntoillessa? Hyvästi varisevat ripsivärit ja taivuttamiset! Ota ripsienpidennykset/klassiset ripset ja saat juuri sellaiset räpsyttimet kuin olet aina haaveillut. Ripset ovat mustat ja pituuksia on useita 7mm-16mm väliltä. Päätät vain, haluatko luonnolliset vai huikean pitkät. Ripsijatkeet liimataan mustalla medikaalisen tason liimalla yksitellen omiin ripsiisi, joten luonnonripsiä ei tarvitse/saa värjätä. Halutessasi saat timantin pisteeksi i:n päälle. 

Allergiat ovat harvinaisia, koska liima ei kosketa ihoa. Jos Sinulla kuitenkin on erittäin herkät silmät tai iho, suosittelemme liiman testaamista ennen laittoa. 

Ripsien laittoon varataan 2h aikaa ja sen ajan voit vaikka nukkua. 

Ripsien kastumista pitää välttää 24h. Meikin puhdistus tehdään öljyttömillä aineilla hellävaraisesti ja hinkkaamatta. Käytä esim. Ripset päivittäin öljyttömällä, mieluiten vaahtomaisella puhdistusaineella. Meiltä voit ostaa EcoPharman vadelmavaahtoa tai Lash Loversin omaa puhdistusainetta. 

Meikin poisto ennen ripsitöitä 2,- 
Uudet klassiset ripset 100,- 
Klassiset ripset+Kulmien värjäys 115,- 
Klassisten ripsien suunnittelu ja liiman testaus 0,- 
 
Klassisten ripsien huolto 


Ripset pitää huollattaa oman ripsen elinkaaresta johtuen 2-4viikon välein. Silloin pudonneiden tilalle liimataan uusia jatkeita toiveesi mukaisesti. Huoltoja on kolmen pituisia, on helpompi sovittaa aikatauluihisi.  
 
PIKA on nopea muutamien jatkeiden lisääminen, aikaa varataan 30min 
PERUS on yleensä riittävä, jos käyt huolloissa säännöllisesti. 1h 
LUXUS on täyshuolto, jossa ripset tehdään uudenveroisiksi. 1,5h  

Meikin poisto ennen ripsitöitä (5min) 2,- 
Kestoripsien Huolto Pika 32,- 
Kestoripsien Huolto Perus 58,- 
Kestoripsien Huolto Luxus 74,- Ripsien poisto (0,5h) 22,- 
 
Volyymiripset 


Ihanat volyymiripset ovat valloittaneet markkinat, eivätkä suotta! Volyymeista saadaan juuri niin tuuheat ja näyttävät kuin haluat, tai juuri niin luonnolliset kuin haluat. Volyymiripsikuidut ovat kevyttä ja ohutta, ja ideana on liimata 2-5 kuitua yhteen omaan ripseen viuhkamaisesti. Näin yksi oma ripsi moninkertaistuu ja saat ihanan kauniit ripset. Yhden jatkeen putoaminen ei näin ollen ole katastrofi ja yleensä huoltoväli onkin pidempi kuin klassisissa. Pituuksia on 7-16mm ja kaarevuuksia C ja D.  
 
Muistathan ripsien hellän käsittelyn, öljyttömät meikinpoistoaineet ja veden/saunan välttämisen 1vrk laitosta. Huomioitavaa on, että ripset kuitenkin pitää pestä vedellä vähintään 2krt/vko bakteerien kasvun ehkäisemiseksi. 

Volyymiripset (2,5h) 142,- 
Volyymiripset ja kulmien värjäys 157,- 

Volyymiripsien huolto

Pikahuolto (45min) 48,- 
Perushuolto (1h15min) 69,- 
Luxushuolto (1h45min) 79,- 
Ripsien poisto (0,5h) 22,- 

 
LVL-ripsien volyymikäsittely ja värjäys 


Haluatko säästyä aamuisin ripsien taivuttamiselta ja saada silmät säihkymään ilman meikkiäkin? Uusi ripsien volyymikäsittely saa ripsesi taipumaan kauniisti ylöspäin ja luo samalla hieman lisää pituutta. Värikäsittely viimeistelee hoidon. Käsittely tehdään uudenlaisilla muoteilla, jolloin ripsien kärjet eivät rullaannu kuten ripsipermanentissa. Tulos säilyy oman ripsen kasvuvauhdista riippuen 4-8viikkoa, jonka jälkeen sen voi uusia. Erinomainen Sinulle, joka et voi käyttää ripsenpidennyksiä tai haluat luopua niistä. Hoitoon menee n. 1,5h. 

Dolly’s Lash Lifting/ ripsien kestotaivutus ja kestoväri 2h/ 78,- 
LVL kulmien värjäys ja muotoilu 92,- 
 
Magneettiripset 


Magneettiripset avuksi arkeen ja juhlaan! Laadukkaat ripsinauhat asetetaan yläripsien päälle muun meikin ja ripsivärin jälkeen ja laitetaan alamagneetit paikoilleen. Pysyvät menossa kuin menossa mukana. Löytyy useita erilaisia malleja; hillittyjä ja näyttäviä. Hoidoksi riittää pesu ja käyttöikä on noin 100 kertaa.  
 
Magneetti- eyeliner mahdollistaa helpon asennuksen ja käytön jopa ilman alapaloja! Tee silmämeikki valmiiksi, laita lineria ohut kerros aivan ripsirajaan melko leveästi. Anna kuivahtaa ja toista. Sitten laita ripsinauha linerin päälle ja alapalat kiinni, helppoa! Poista ripset liu’uttamalla alapalat sormien välissä pois. Liner lähtee öljypitoisella puhdistusaineella. 
 
Wennberg- magneettiripset 38,- 
magneetti- eyeliner 35,- 
varapalat 6,- 
asennuspinsetit 6,- 
 
Voit varata ilmaisen sovitusmahdollisuuden!