Kynsipalvelut

Rakennekynnet

”Rakennetaan” terveen oman kynnen päälle joko tipeillä tai muotilla geelimassasta. Oman kynnen ei tarvitse olla pitkä, joten kynsien pureskelijatkin saavat kauniin lopputuloksen. Kynnet muotoillaan haluamasi pituisiksi ja muotoisiksi. Sen jälkeen laitetaan toivomasi väri ja mahdolliset koristeet. Kaikki kerrokset kovetetaan UV-valolla. Laittoon kannattaa varata n. 2,5-3h aikaa. Sitten vain ihastelemaan kaunistuneita käsiä, se tunne on ihana! 

Värejä löytyy useita kymmeniä perusvärejä, loisteliaita glittereitä ja kaikkea siltä väliltä. Rakennusgeeliksi voit valita kirkkaan, nuden tai hennosti vaaleanpunaisen. Tekijä myös voi suositella juuri Sinun kynnellesi sopivan geelin.

Koristeiksi voit valita tarroja, timantteja, hileitä, foliota, leimauksia tai maalattuja kuvioita.  (maalauksia meillä taiteilee Hanna ja Sanni)

Valitse kolmesta vaihtoehdosta: 
*YKSIVÄRISET-kynnet ovat ainoastaan sävytetyllä rakennegeelillä tai yksivärisinä tehdyt. Ei koristeita. -uudet 83€/huolto 68€

*LUXUS-kynsiin saat värit ja glitterit kaikkiin kynsiin tai ranskalaisen manikyyrin. Timantit max 4kynteen.
-uudet 89€/huolto 74€

*LUXUS+ sisältää kaikkiin kynsiin värit, glitterit, timantit, helpot maalaukset kaikkiin kynsiin tai vaativammat max 4kynteen.
-uudet 98€/huolto 80€
 

Rakennekynsien huolto 

Kynnet huolletaan luonnon kynnen kasvunopeudesta riippuen 3-6 viikon välein. Kaksi uutta tippiä/muottijatketta sisältyy hintaan, muista veloitetaan 3,-/kpl.

Huollossa vanhat geelit viilataan/porataan pois jättäen vain ”pohjat” jäljelle. Kynnet lyhennetään ja muotoillaan, vialliset korjataan. Laitetaan uudet värit, geelit ja koristeet.
Näin voit saada uudet, ihanat kynnet joka kuukausi!
2-3 huollon jälkeen jatkeet ovat kasvaneet pois ja kynnet ovat omat luonnonkyntesi. Tässä vaiheessa voit siirtyä luonnon kynnen geelauksen huoltoon, mikäli kyntesi ovat ehjät.

Huollot
*PIKA on kynsien siistiminen ja kasvurajan häivytys. Uusia värejä tai koristeita ei laiteta. Korjattavia voi olla max 1kpl.
Yleensä kasvuraja häivytetään glitterillä kauniin lopputuloksen saamiseksi.
47€ (1h)

*YKSIVÄRISET/värittömät kynnet
(ei sis. koristeita) 68€ (max 2,5h)


*LUXUS 74€ (max 2h45min) sis. värit ja glitterit, sekä max. 4 kynnen timanttikoristelut tai ranskalaisen manikyyrin.


 *LUXUS+ 80€ (max 3h)  sis. värit ja glitterit, timanttikoristelut, helpot maalaukset kaikkiin tai vaikeammat max 4kynteen. Maalauksia tekevät Hanna ja Sanni.

Rakennekynsien poisto 


Älä koskaan revi kynsiä pois; vahingoitat omaa kynttäsi!

Liikkeessä rakennekynnet poistetaan viilaamalla/poraamalla. Hinta 42€ (1h15min)


Loistava vaihtoehto on ottaa poistettujen rakennekynsien/geelauksien tilalle Shellac-kestolakkaus. Se antaa luonnon kynnelle tukea ja auttaa toipumaan poistosta.
Poisto+Shellac yksivärisenä yht. 60€ (1h45min)

Jos haluat kasvattaa kynnet pois, sekin onnistuu. Lyhennät kynnet säännöllisesti ja kun geeliraja on puolessa välissä kynttä, lyhennät ne aivan lyhyiksi. Käytä kovaa päällyslakkaa päällä pari kerrosta, se tukee kynttä.

Luonnon kynnen geelaus 

Loistava vaihtoehto luonnostaan pitkäkyntiselle tai oman kynnen vahvistamista kaipaavalle.
Luonnon kynnen päälle levitetään haluamasi geeli, värit ja koristeet. Kynsistäsi tulee vieläkin kauniimmat ja kestävämmät. Voit myös helpommin kasvattaa ne sen pituisiksi kuin olet toivonut. Geelauksen huollossa vanhat geelit poistetaan ja laitetaan kaikki uusiksi fiiliksen mukaan.  
Uusiin varataan koristeista riippuen 1-2,5h, huoltoihin 1h15min-2,5h.

*VÄRITÖN 32€/huolto 42€
*YKSIVÄRINEN 58€/huolto 63€
*LUXUS sis. värit ja glitterit, sekä timanttikoristelut max 4kynteen tai ranskalainen manikyyri.
63€/huolto 69€
*LUXUS+ sis. värit ja glitterit, timantit, helpot maalaukset tai vaikeat max 4.
uusi 69€/huolto 74€  
*geelauksen poisto 35€
Muottipidennys 2,50/kpl (max 4 kynttä) 
 

Shellackestolakkaus
 
Ihanteellinen niille, jotka haluavat kevyttä tukea luonnonkynteen. Omaa kynttä ei tarvitse viilata ja lakkauksen saa tarvittaessa kotona pois. Todella kauniit värit ja upea kiilto, pysyvyys 2-5vkoa! Huollossa lakat liotetaan pois, kynnet siistitään ja laitetaan uudet värit tilalle. 

Jos tulet kestolakkauksen huoltoon muualta, varmista tekijältäsi että lakkaus liukenee asetoniin. Jos se pitää porata/viilata, valitse meidän palveluistamme sopiva vaihtoehto luonnon kynnen geelauksista!

*Yksivärinen lakkaus uusi 43€/huolto 48€
*Luxus-lakkaus, glittereitä, timantteja, ranskalainen manikyyri TAI ohut vahvistus. uusi 48€/huolto 53€
*Luxus+ lakkaus, glittereitä, timantteja, ranskalainen manikyyri, pienet maalaukset JA ohut vahvistus. uusi 53€/huolto 58€


*Ohut vahvistus +5€
*Shellacin poisto 30min 20€ *1-2kynnen korjaus 12€ *1-2kynnen pidennys muotilla 16€