Kynsipalvelut

Rakennekynnet

”Rakennetaan” terveen oman kynnen päälle joko tipeillä tai muotilla geelimassasta. Oman kynnen ei tarvitse olla pitkä, joten kynsien pureskelijatkin saavat kauniin lopputuloksen. Kynnet muotoillaan haluamasi pituisiksi ja muotoisiksi, laitetaan kärki- tai kokoväri toiveesi mukaisesti ja päälle rakennusgeeli. Kaikki kerrokset kovetetaan UV-valolla ja viilataan muotoonsa. Lopuksi koristeet ja viimeistelygeeli. Laittoon kannattaa varata n. 2,5h-3h aikaa. Sitten vain ihastelemaan kaunistuneita käsiä, se tunne on ihana! 

Värejä löytyy useita kymmeniä mattavärejä, loisteliaita glittereitä ja kaikkea siltä väliltä. Rakennusgeeliksi voit valita Kirkkaan, Opakin (=maitomaisen vaalea) tai Pastelin (=hennon vaaleanpunainen). Viimeistelygeelejä on Kirkas, Opak, Pastel, Pink (=kuultava vaal.pun.) ja erilaisia sävytettyjä glittereitä. Koristeiksi voit valita tarroja, timantteja, hileitä, foliota, leimauksia tai maalattuja kuvioita.  


Valitse kahdesta vaihtoehdosta: 
NATURAL-kynnet valitset vain, jos olet aivan varma ettet halua kynsiisi mitään värejä, edes valkoista. Koristeet kuuluvat hintaan. (Lakkaus +5eur). 
LUXUS-kynsien hintaan sisältyy aina kaikki mahdollinen; et joudu yllättymään kassalla! 
 
yksiväriset/värittömät (ei koristeita) 84,- 
*rakennekynnet Luxus, sis. Värit ja glitterit, sekä koristeet max. 4 kynteen. 89,- 
*rakennekynnet Luxus+ sis. värit, koristeet, ja vaikka kaikki kynsien koristelut 98,- 

Rakennekynsien huolto 

Kynnet huolletaan luonnon kynnen kasvunopeudesta riippuen 3-6 viikon välein. Kaksi uutta tippiä/muottijatketta sisältyy hintaan, muista veloitetaan 3,-/kpl. Huollossa vanhat geelit viilataan pois jättäen vain ”pohjat” jäljelle. Kynnet lyhennetään ja muotoillaan, vialliset korjataan. Korjattavia voi olla max. 4kpl, ylimääräisistä veloitetaan. Laitetaan uudet värit, geelit ja koristeet. Näin voit saada uudet, ihanat kynnet joka kuukausi! 2-3 huollon jälkeen tipit ovat kasvaneet pois ja kynnet ovat entistä luonnollisemman näköiset. 

Huollot: 
PIKA on kynsien siistiminen ja kasvurajan häivytys. Uusia värejä tai koristeita ei laiteta. Korjattavia voi olla max 2kpl. Aikaa menee 1h. 
Rakennekynsien huolto, yksiväriset/värittömät kynnet (ei sis. koristeita) 2h 15min/ 68,- 
Rakennekynsien huolto, Luxus 2,5h/ 74,- sis. värit ja glitterit, sekä max. 4 kynnen koristelut 
Rakennekynsien huolto, Luxus sis. värit ja glitterit, sekä yli 4 kynnen koristelut 2h 45min/ 80,- 
Lisätippi/muottijatke 2,50

Rakennekynsien poisto 


Älä koskaan revi kynsiä pois; vahingoitat omaa kynttäsi! Liikkeessä rakennekynnet poistetaan viilaamalla ja lopuksi lakataan hoitavalla/kovettavalla lakalla. Jos haluat kasvattaa kynnet pois, sekin onnistuu. Lyhennät kynnet säännöllisesti ja kun geeliraja on puolessa välissä kynttä, lyhennät ne aivan lyhyiksi. Käytä kovaa päällyslakkaa päällä pari kerrosta, se tukee kynttä. Aikavaraus n. 1,5h. 

Rakennekynsien Poisto 42,- 
Rakennekynsien Poisto + Shellac 53,- 

Luonnon kynnen geelaus 


Loistava vaihtoehto luonnostaan pitkäkyntiselle. Oman kynnen päälle levitetään haluamasi geeli, värit ja koristeet. Kynsistäsi tulee vieläkin kauniimmat ja kestävämmät. Voit myös helpommin kasvattaa ne sen pituisiksi kuin olet toivonut. Geelauksen huollossa vanhat geelit poistetaan ja laitetaan kaikki uusiksi fiiliksen mukaan.  

Luonnon kynnen vahvistus väritön 1h/ 32,- 
Luonnon kynnen vahvistuksen huolto väritön 1,5h/ 42,- 
Luonnon kynnen geelaus Luxus, sis. värit ja glitterit, sekä koristelut max 4 kynteen 2h/ 58,- 
Luonnon kynnen geelaus huolto väreillä 2h 15min/ 69,- 
Luonnon kynnen geelaus Luxus + sis. värit ja glitterit, sekä koristelut yli 4 kynteen 2h 15min/64,- 
Luonnon kynnen geelaus Luxus huolto 2,5h/ 74,- 
Muottipidennys 2,50/kpl (max 4 kynttä) 
 
Shellac-geelilakkaus 
 
Ihanteellinen niille, jotka haluavat kevyttä tukea luonnonkynteen. Omaa kynttä ei tarvitse viilata ja lakkauksen saa tarvittaessa kotona pois. Todella kauniit värit ja upea kiilto, pysyvyys 2-5vkoa! Huollossa lakat liotetaan pois, kynnet siistitään ja laitetaan uudet värit tilalle. 
 
Uusi lakkaus yksivärinen 1h/ 38,- 
Shellac-kestolakkauksen huolto 1h 15min/ 43,- 
Uusi ranskalaisittain tai koristeet 1h 15min/ 43,- 
Huolto 1,5h/ 48,- 
Ohut vahvistus alle +5,- 
Shellacin poisto 15min/ 11,- 
Geelauksen poisto 45min/ 22,- 

Kaikkien edellä mainittujen kotihoitoon suosittelemme Super Hardener- kirkasta päällyslakkaa, joka saa kynnet säihkymään ja häivyttää kasvurajaa. Myös kunnollinen viila kannattaa hankkia, jolla voi tarvittaessa lyhentää kynsiä. (Kysy kotihoitopakkausta liikkeestä, sis. SH-lakan, pienen liiman vahinkojen varalta ja viilan)