Kasvot

Täydellinen Kasvohoito 2h 

Helli itseäsi hetki ja tule rentouttavaan kasvohoitoon. Lähdet taatusti pirteämmän näköisenä pois. Hoidon lopuksi kasvot saavat ylellisen hieronnan ja kulmien värjäys+muotoilu kuuluvat aina samaan hintaan. Kasvohoidoissa käytämme laadukasta, ekologista ja kotimaista EkoPharman tuotesarjaa. Siitä löytyy jokaiselle ihotyypille oma linjansa, joissa on käytetty suomalaisia voimamarjoja. Vadelma kuivalle iholle, mustaherukka herkälle tai couperosa-iholle, tyrni ikääntyvälle ja karpalo rasvaiselle iholle. Jokaisesta löytyy myös näppärät matkapakkaukset, joista löytyy pienemmät koot reissuun mukaan tai testituotteiksi. 
 
Hoito: 
Kasvojen puhdistus ja höyrytys, jotta iho pehmenee. Kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti ja ihana naamio. Hoitoseerumi, voiteet ja hieronta. Kulmien muotoilu ja värjäys, jonka aikana voit lepäillä tai nauttia kahvia. 

Täydellinen Kasvohoito +Kulmien värjäys 90,- 
 
Ihonpuhdistus 


Kaipaako ihosi kunnon puhdistusta? Ensin kasvot puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan. Tehdään mekaaninen epäpuhtauksien poisto ja lopuksi levitetään rauhoittava naamio. Käy säännöllisesti, jos ihossasi ilmenee epäpuhtauksia! Hoito kestää n.45min.  

Ihonpuhdistus 48,- 
AHA-hedelmähappokuorinta+naamio (45min) 42,- 


Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 
 
Siistimpi olo ja kehykset kasvoille. 

Kulmien Värjäys ja muotoilu sekä ripsien värjäys 30,-  
Kulmien Värjäys ja muotoilu 30min/ 17,- 
Kulmakarvojen muotoilu ja sokerilla ja kestovärjäys 30min/ 20,- 
Kulmien muotoilu 10,- 
Ripsien Värjäys 17,- 
Meikinpuhdistus 2,- 

Kulmien laminointi 59€/1h

Ihana palvelu Sinulle, joka haluat kulmistasi näyttävämmät. Kulmat mitataan symmetriseksi, asetellaan haluttuun muotoon ja käytetään muotoiluaineet. Lopuksi haluttu väri ja keratiinihoito. Tulos määräytyy omien kulmiesi tuuheudesta. Vältä kastelua 12h. Hoidon voi uusia noin 4-5viikon kuluttua.

Lash lifting+kulmien laminointi yht 125€/2h


Meikkaus 


Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut arki- ja juhlameikit omaan tyyliisi sopivana. Jos olet varma mitä haluat, voit tulla suoraan juhlapäivän meikkiin. Isompiin juhliin tai jos haluat tyylin muutosta, varaa ehdottomasti koemeikki lisäksi. 

Pikameikki/Meikkausopastus(0,5h) 30,- 
Arkimeikki (45min) 34,- 
Juhlameikki (1h 15min) 51,-